Ferdighetshjørnet - Samtale med Christian Ruud og Øyvind Sørvald

Next up:
Cancel
0:00
0:00
52:02
1x

Oh no!

Your current web browser does not support native video playback :(

To fix this, upgrade your browser to the latest version of any of these browsers:

You may also be missing the Windows Media Feature Pack needed for playback in Internet Explorer. Download it from Microsoft.com

Velkommen til Olympiapoddens ferdighetshjørne, sendingen går fra Igloos digitale rom på Snø. Fremover vil vi gi deg et lite innblikk i hvilke faglige og idrettslige utviklings prosesser Olympiatoppen er involvert i, men vi vil også presentere utviklingsprosesser hvor vi er mer perifere eller ikke er involvert.

I denne episoden har vi besøk av Christian Ruud, trener og pappaen til Casper Ruud, som også er kjent for sine prestasjoner på tennis banen.

Øyvind Sørvald er kjent for sitt engasjement innenfor tennis, nasjonalt og internasjonalt, innenfor utdanning, foredragsvirksomhet og trening. Han har gjennom en årrekke vært med i den tekniske utviklingen i Team Casper Ruud, og har parallelt vært sportsjef i tennisforbundet.

Temaer i denne episoden er:

  • Pappa – og trener rollen
  • Langsiktighet i treningsarbeidet

Programledere er Morten Bråten, leder for motorikk- og ferdighetsutvikling i Olympiatoppen, og Ola Eriksrud, som er førsteamanuensis ved Seksjon for fysisk prestasjonsevne ved Norges idrettshøgskole og tilknyttet Olympiatoppen.